După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 21 martie 2019

Samy Tuțac 🔴 Suntem infatuați și nu ne vom cere scuze pentru convingerile noastre creștine...

Celor care încearcă din răsputeri să ne reducă la tăcere trebuie să le spunem că noi, in calitate de creștini practicanți, nu vedem nici o problemă în a exprima puncte de vedere biblice cu privire la temele fierbinți din societate. Sub nici o formă nu ne cerem și nu ne vom cere scuze pentru asta. 

Cei care nu sunt de acord cu credința noastră creștină nu se scuză pentru pozițiile lor ideologice, religioase și politice, așa că de ce ar trebui să ne simțim noi obligați să facem asta? Scopul nostru este să facem tot ce putem pentru a-L reprezenta pe Domnul Isus Cristos în timpul pe care El ni l-a oferit să-l trăim pe pământ, ca ambasadori ai Săi. 

În România, creștinii trebuie să aibă dreptul să verbalizeze și să promoveze convingerile lor, la fel de mult ca cei care verbalizează și promovează convingeri diferite. Tuturor cetățenilor români, inclusiv celor cu credințe și convingeri religioase, se presupune că li se garantează drepturi și libertăți constituționale. 

Aceia care afirmă că infatuații cu convingeri creștine puternice ar trebui să-și păstreze opiniile ideologice și religioase pentru ei, separându-le de convingerile lor civile și constituționale, sunt extrem de ipocriți. Ei înșiși refuză să-și țină opiniile lor private sau să-și separe opiniile lor ateiste de convingerile civile și constituționale. Atunci noi de ce să tăcem? 

Suntem infatuați și punctum! 

Samy Tuțac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.