După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 19 mai 2019

Peter Costea 🔴 Dragi români din Norvegia, vă rog să mă votați!

Nu dați nici un vot partidelor politice. Nu are nici un rost.
Ne cunoaștem din 2015, purtând aceeași bătălie pentru valori și familie. Am trăit împreună aceleași momente de tristețe și tensiune pentru familia Bodnariu. Am avut ocazia să vă cunosc când am călătorit în Norvegia cu prilejul cazului Bodnariu.
Am purtat discuții cu mulți dintre voi, v-am auzit preocupările privind degradarea morală din Norvegia și îngrijorările pentru viitorul copiilor voștri. M-ați cunoscut ca un om vertical, care am apărat valorile. De atunci nu m-am schimbat. Am aceeași pasiune de a va promova valorile morale și un viitor sănătos moral pentru copiii voștri.
Vă încurajez să nu votați partidele politice. Ele nu au făcut absolut nimic pentru familia Bodnariu, nici pentru voi, nu iubesc valorile și nu vor crea niciodată un spațiu valoric pentru voi și copiii voștri.

Eu deja am făcut-o și voi continua să o fac!
Votați Peter Costea, votați poziția 16.
Vă mulțumesc.
Peter Costea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.