După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 21 martie 2019

Infatuatul din fruncea țării ne spune că „Românii le-au dat cu flit infatuaților care au promovat ura la Referendum”

De când să respecți un standard obiectiv cu privire la o instituție fundamentală, cum e Căsătoria între un bărbat și o femeie, este echivalent cu a promova ura? Este o jignire împotriva a patru milioane de români, așa cum este și o jignire împotriva logicii. O nouă jignire care vine în continuarea unui șir lung de jigniri – care a început cu numirea celor trei milioane de semnatari ai inițiativei cetățenești pentru ridicarea definiției căsătoriei între un bărbat și o femeie la nivel de constituție „fanatici religioși”.

Dl Iohannis promovează, apoi, noua „toleranță”. Ce înseamnă aceasta? Noua „toleranță” nu mai înseamnă a îngădui ceva ce nu este chiar de dorit, nu mai înseamnă a permite o excepție de la regulă sau a trece cu vederea ceva ce în mod obișnuit nu ar trebui să se întâmple. Nu. Această „toleranță” pe care o vedem promovată de la cel mai înalt nivel înseamnă să acceptăm ca bune sau firești lucruri pe care nu le consideram până acum nici bune, nici firești. Și care contravin, așa cum arătam, chiar logicii elementare. Înseamnă, de fapt, chiar mai mult decât a le accepta: înseamnă a le celebra, obligatoriu, ca fapte vrednice de mândrie.

Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.