După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 14 martie 2019

Peter Costea 🔴 Avortiștii pierd, creștinii câștigă!

Dragi români de pretutindeni,
Bucurați-vă, căci vă dau o veste bună!
Pentru prima dată de când Tribunalul Suprem al Statelor Unite a declarat un drept la avort în 1973, Marți, 12 martie, un tribunal federal american de recurs a decretat că spitalele, clinicile și cabinetele medicale care fac avort nu au dreptul sa pretindă fonduri din partea statului pentru a finanța serviciile de avort.
Cu alte cuvinte, chiar daca e recunoscut un drept la avort, nu există un drept de a finanța avortul din fondurile publice și pe banii cetățenilor. Motivul este că nu exista un drept la a presta servicii de avort.
Este o victorie enormă, o perspectivă nouă jurisprudențiala pe care am aflat-o astăzi, pe care o împărtășesc cu voi și pe care o voi promova în Parlamentul European după 26 mai, odată ce mă votați!

Până atunci, însă, avem nevoie de semnături, iar apoi de voturi. Cele peste 100.000 de semnături trebuie obținute și le putem obține doar cu ajutorul vostru. Vă rog descărcați tabele aici și strângeți semnături. Vă punem la dispoziție și ghidul semnatarului și centrele zonale de colecare.
Decizia tribunalului american poate fi citită aici.
Peter Costea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.