După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 14 martie 2019

Anglia: Copiii care vor schimbare de sex, dar nu sunt înțeleși de părinți, ajung în îngrijirea serviciilor sociale

Serviciile sociale din Marea Britanie au început să ia în îngrijire copiii care doresc să-și schimbe genul și ai căror părinți nu sunt de acord cu dorința lor de schimbare, scrie Daily Mail., potrivit site-ului Activenews.ro.

Cel puțin trei copii au fost luați de aceste servicii și puși în grija lor, anul trecut, după ce familiile lor s-au opus dorințelor adolescenților de a-și schimba sexul, însă autoritățile locale implicate susțin că acesta nu a fost principalul motiv pentru care au intervenit.

Două astfel de servicii sociale au precizat că au luat în îngrijire doi copii care au avut dispute cu părinții din  cauză că aceștia nu au fost de acord ca tinerii să-și schimbe sexul.  Un alt serviciu social din Londra a spus că a făcut același lucru cu un copil „mai mic de cinci ani”.

Conform tabloidului britanic, în Marea Britanie s-a înregistrat în ultimii  ani o creștere dramatică a numărului de tineri care au decis să recurgă la tratamentul pentru schimbarea identității de gen, iar cei care contestă teoria genului au avertizat că tot mai mulți părinți devin neputincioși în a acționa pentru a-i determina pe copii să renunțe la așa ceva.

The Sun a încercat să afle numărul exact al copiilor luați în îngrijire de aceste organizații pentru probleme transgender însă nu toate au răspuns solicitării jurnaliștilor, astfel încât se estimează că numărul real al copiilor luați de lângă părinți ar putea fi mai mare.

Potrivit celor mai recente date, numărul tinerilor din Marea Britanie aflat în evidența NHS pentru tratament „de identitate de gen” a crescut cu 1.000%  în șase ani. În 2017-2018 au existat 2.519 de cazuri, dintre care 71% au fost femei.

Ministrul Egalității, Penny Mordaunt, a dispus încă de anul trecut o anchetă în legătură privind numărul tot mai mare de fete care vor să facă tratament pentru schimbarea de gen.

Stephanie Davies-Arai, fondatoare campaniei  Transgender Trend, care reprezintă părinții îngrijorați de creșterea numărului de tineri care decid să fie altfel decât s-au născut, afirmă că părinții ar trebui să-și poată exprima temerile legate de aceste dorințe ale copiilor lor, fără frica de a fi „pedepsiți”. Mai ales în contextul în care Înalta Curte a Marii Britanii a permis cererea adresată de un copil de 16 ani că părinții săi nu aibă dreptul de a fi informați asupra posibilei schimbări a sexului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.