După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 2 martie 2019

Iluzia transgender va dispărea atunci când suficienți oameni vor refuza pur și simplu să fie de acord cu ea

În acest moment începem colectiv să vedem ce se întâmplă când o societate se află în încleștarea unei iluzii în masă. Nu este pentru prima dată în istorie când delirul în masă a străbătut o civilizație, dar este, fără îndoială, cel mai grav caz. Femeile în vârstă și mamele tinere sunt agresate de poliție pentru că insistă asupra faptului că bărbații biologici sunt bărbați. Noile genuri – și nu pot găsi măcar o singură persoană care poate numi mai mult de câteva genuri din cele aparent 50 plus care există acum – se înmulțesc aproape săptămânal. Femeile pot avea penis. Bărbații pot rămâne însărcinați. Copiii ar trebui să fie crezuți pe cuvânt dacă sunt confuzi în legătură cu sexul lor.
Una dintre manifestările a ceea ce într-o zi vom vedea ca nebunie culturală este că va fi aproape amuzant dacă activiștii transgender totalitari nu ar insista ca aceia dintre noi chicotesc la isteria lor să fie imediat condamnați. Ca exemplu lui Jessica Samson, un bărbat biologic care se identifică femeie  și care a făcut vâlvă în știrile din ianuarie pentru că este „în mod regulat redus la lacrimi”, pentru că Serviciul Național de Sănătate din Marea Britanie are probleme cu programarea lui pentru eliminarea cu laser a părului. (Articolele de știri pe tema acestei tragedii, bineînțeles, se referă în mod obișnuit la Samson ca la o „ea”). Această intervenție chirurgicală, spune Samson, este esențială, iar incapacitatea sistemului de sănătate de a-i obține acest tratament pur cosmetic este „a te juca cu viețile oamenilor”.
Cea mai mare problemă a lui Samson, de 39 de ani, este că trebuie să se bărbierească de două ori pe zi, ceea ce este dificil din moment ce se identifică a fi femeie. „Este dificil să explici de ce asta este o problemă majoră pentru cineva care nu a avut gânduri trans”, spune el. „Dar am fost pe hormoni destul de mult pentru ca organele și corpul meu să se schimbe. Dar încă îmi crește barbă în fiecare zi și trebuie să mă bărbieresc de două ori pe zi pentru a menține un stil de viață cât mai normal”.
Ați înțeles asta? Samson trebuie să se bărbierească de două ori pe zi, pentru că altfel fața lui va trăda adevărul despre sexul lui – că este bărbat. La asta se referă el, fără ironie, la „un fel de stil normal de viață”.
Continuarea pe www.tribuna.us

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.