După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 2 martie 2019

Iată că este posibil: Nick Vujicic în mijlocul ortodocşilor din Kiev


În data de 26 februarie, “figura publică australiană, binecunoscut întregii lumi, speaker-ul motivaţional Nick Vujicic, a vizitat Lavra Pecerska din Kiev”. În cadrul mănăstirii, oaspetele împreună cu colegii săi, au fost întîmpinaţi de Mitropolitul Pavel de Vyshgorodskii şi Cernobil.

Aşa precum este prezentat pe site-ul mănăstirii, mitropolitul le-a înmînat oaspeţilor suveniruri şi i-a condus în Biserica Inaltarea Sfintei Cruci, unde le-a arătat icoanele făcătoare de minuni ale Maicii Domnului. Potrivit mass-mediei ucrainene, Nick Vujicic a ţinut un training în Kiev, pe tema “Învingeţi lenea. Viaţa fără graniţe”. 

Nicholas Vujicic s-a năşcut în Melbourne, Australia, într-o familie de imigranţi sîrbi. El s-a năşcut fără mîni şi fără picioare. În ciuda handicapului său, acesta conduce un stil de viaţă foarte activ, călătoreşte foarte mult, scrie cărţi, ţine lecţii motivaţionale şi sprijină persoanele cu dizabilităţi din întreaga lume. 

Reprezentanţii serviciului de presă al Lavrei Pecerska din Kiev au “uitat” să menţioneze cititorilor său că Nicholas Vujicic, deşi e de origine sîrbă, nu are nici o tangenţă cu ortodoxia. Tatăl său, Boris Vujicic, e un pastor protestant, iar însuşi Nicholas pe lîngă că face parte din “biserica” evanghelică, mai e şi propăvăduitor în cadrul ei. 

Este de remarcat faptul că de asemenea în 2016, Nicholas Vujicic a vizitat Belarus, unde pentru predicile sale i s-a oferit Arena din Minsk, iar pe site-ul oficial al Exarhatului din Belarus apăruse un clip video în care un cleric belorus ţine o cuvîntare, îndemnînd creştinii ortodocşi să participe fără nici o îndoieală la întrunirea cu acest protestant.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.