miercuri, 20 martie 2019

După 3 ani de la demonstrația Pro-Bodnariu de la Ploiești, un nou eveniment emoționant: Lansarea cărții "Înfrângerea lui Goliat: Familia Bodnariu și creștinii României îngenunchează Norvegia seculară" - de Peter Costea, la Sala Radio SOS Ploiești

Peste 1600 de prahoveni au participat în urmă cu trei ani la manifestaţia de la Ploieşti pentru susţinerea familiei Bodnariu. 

N-a fost usor să ieşim în stradă, nici să strigăm public lozinci de protest împotriva autorităţilor norvegiene şîn special împotriva temutului Barnevernet. Am făcut-o totuşi, încrezători ca Dumnezeu îl va putea înfrange iar copiii familiei Bodnariu vor fi eliberaţi. Şi Dumnezeu l-a învins...

Vineri, 22 martie, la orele 19:00 te asteptăm la un nou eveniment emoţionant: Lansarea cărții "Înfrângerea lui Goliat: Familia Bodnariu și creștinii României îngenunchează Norvegia seculară" - de Peter Costea, la Sala Radio SOS Ploiești.

Prezentarea cărţii va fi făcută chiar de autorul acesteia, distinsul avocat Peter Costea, un luptător consacrat apărării drepturilor şi valorilor familiei creştine şi unul dintre cei mai cei mai implicaţi oameni în lupta pentru familia Bodnariu.

"Am scris această carte pentru voi, miile, sutele de mii și poate milioanele de români și cetățeni ai altor țări care din noiembrie 2015 până în iunie 2016 ați fost implicați direct sau indirect în mișcarea globală pentru eliberarea copiilor Familiei Bodnariu din mâinile Barnevernetului norvegian.

Am scris-o pentru a vă informa asupra unor evenimente inedite și mai puțin cunoscute publicului legate de caz, și, în exclusivitate, evenimente în care am fost eu implicat personal și de care am cunoștință în mod direct.

Am scris-o cu scopul exclusiv de a vă încuraja și demonstra că atunci când oamenii de bună credință și temători de Dumnezeu din toată lumea se roagă, postesc și se unesc împreună la nivel practic pentru o cauză nobilă, Dumnezeu le dă izbândă. Este un exemplu bun care merită să fie imitat.

Cei care vor participa vor avea ocazia să obțină un exemplar cu autograf. Prețul cărții este de 25 de lei."
Peter Costea

  • Peter Costea va informa întreaga asistenţă despre decizia personală de a lupta pentru apărarea valorilor creştine de pe poziţia de parlamentar european.


  • (Re)vezi peste 100 de poze de la manifestaţia Pro-Bodnariu în cele două grupaje (click pe imagini):
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.