După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 20 martie 2019

Tony Berbece 🔴 Domnule Președinte, mă rog pentru dumneavoastră să aveți discernământ spiritual ca unul care influențați poporul acesta și moral nu doar politic...


Domnule Președinte,
Ați afirmat că cei care au făcut Referendumul și cei care au votat au fost niște “infatuați care au propagat ură”. Dar vă spun că prin Referendum nu ar fi învins ura, ci dragostea pentru familie, dragostea pentru copiii noștri, care dacă vor fi scăpați în mâinile propagandei demonice vom avea mai mulți bolnavi de SIDA decât copii născuți în maternități.
Nu uitați că imoralitatea e un virus la fel de mare ca ciuma bubonică. Nu uitați că nu de nebuni am fost chemați la vot, ci de creștini autentici care au luptat pentru a spune un “Pe aici nu se trece!” răspicat. Noi l-am spus. Dar cine nu a făcut-o și se laudă cu asta nu va fi judecat de noi românii, ci de însuși Dumnezeu, plus de tot sângele infectat cu mizeria depravării sexuale care caută să ne cucerească.
Din “tranșeele moralității” pe care ni le-am săpat nu ne va scoate nimeni cu mâinile după ceafă sau cu batistele în vârf de băț. De aici luptăm și suntem câteva milioane bune care vom ține credința creștină vie. Dumnezeul meu nu mă lasă să accept altă familie decât pe cea creată de El și pe care Hristos a întărit-o spunând: “Oare nu ați citit că de la început Ziditorul a creat parte bărbătească și parte femeiască...” (Matei 19:4).
Porunca a cincea spune să-i cinstim pe tata și pe mama nu pe părinte unu și pe părinte doi. Deci, iată cât de “exclusivistă” este Biblia și credința creștină implicit.
De asemenea am citit în Biblie că dragostea nu-i frâu liber la toate patimile posibile, dragostea stă în păzirea poruncilor Lui (1 Ioan 5:3). Noi nu doar le aprobăm, ci le păzim. Nu uitați că cei lăsați în voia minții lor blestemate nu doar că fac răul, dar se și laudă cu el și găsesc de buni pe cei care-l fac (Romani 1:32).
Familia va învinge pentru ca ea își are rădăcina în chipul lui Dumnezeu, care e adevărata iubire, una pură!
Mă rog pentru dumneavoastră să aveți discernământ spiritual ca unul care influențați poporul acesta și moral nu doar politic. Doamne ajută!
Tony Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.