După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 19 februarie 2019

Samy Tuțac 🔴 Eurovisionul discriminează creștinii...


Nu mai există nici o îndoială, Laura Bretan a fost depunctată pentru că este creștină practicantă. Televiziunea publică și organizatorii Eurovision 2019 au sabotat România și i-au discriminat pe creștini. Personal consider că aceștia trebuie trași la răspundere pentru această nedreptate. Sunt însă câteva întrebări la care trebuie să răspundem și noi, creștinii.

Cum a fost posibil ca doi homosexuali declarați să decidă după bunul plac că într-un concurs muzical nu contează performanța muzicală, ci opțiunile politice? Cum e posibil ca libertatea de exprimare să fie socotită pericol pentru societate și pedepsită pe nedrept? Cum este posibil ca niște oameni obraznici și tupeiști să câștige mereu? Ce fel de vreme este vremea în care trăim noi și copiii noștri?

E vremea când lupii se plâng că mieii îi abuzează și-i nedreptățesc...
E vremea când demonii dau vina pe îngeri pentru tot răul, imaginar sau real, din lume...
E vremea când nebunii au pus mâna pe ospiciu și s-au instalat la conducere...

E vremea să nu mai ignorăm flacăra constantă care arde sub oala în care am fost plasaţi...
E vremea să ne trezim din somn, până nu va fi prea târziu...

Samy Tuțac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.