După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 23 februarie 2019

„De ce și-a ales PAPA FRANCISC colaboratori dintre HOMOSEXUALII NOTORII?” RĂSCOALA CARDINALILOR face să tremure SFÂNTUL SCAUN!

La Vatican se desfășoară în aceste zile o reuniune extrem de importantă pentru viitorul Bisericii Catolice. Papa Francisc a chemat 200 de reprezentanți ai clerului din întreaga lume pentru a găsi o soluție la cumplita problemă a abuzurilor sexuale săvârșite de preoți împotriva copiilor.

Delegaților le-au fost prezentate mărturii video cutremurătoare. Una dintre victime a afirmat că a fost violată încă de la 15 ani de un preot și că a rămas de trei ori însărcinată, dar a fost silită să facă avort de fiecare dată.

La rândul său, Papa i-a rugat pe cei prezenți să „asculte strigătele copiilor care cer să li se facă dreptate” și să pună la punct „măsuri concrete și eficiente” împotriva acestui flagel. Acțiunea Papei nu este însă privită cu foarte multă încredere de manifestanții adunați în apropierea Vaticanului.
Multe dintre victimele acestor abuzuri spun că Papa afirmă de ani în șir că manifestă „toleranță zero” față de astfel de abuzuri, dar deocamdată nimic nu s-a schimbat. Și în rândurile clerului catolic există reticență față de modul în care Papa abordează problema, mai ales.în cercurile conservatoare.
Cardinalii Raymond Burke și Walter Brandmuller cred că liberalul Papă Francisc nu va rezolva nimic, pentru că pune greșit problema. Cei doi susțin că abuzurile preoților sunt în mai mare măsură îndreptate împotriva băieților (75 la sută) și că adevărata problemă sunt homosexualii din Biserică.
Nu e prima dată când cei doi cardinali vorbesc despre o rețea de homosexuali în cadrul Bisericii, inclusiv la Vatican. Cardinalul american Burke declara acum câteva luni într-un interviu: „Cred că trebuie să existe o recunoaștere deschisă a faptului că avem o problemă foarte gravă- o cultură homosexuală în Biserică, în special în rândul clerului și al ierarhiei”. Cum nenumăratele apeluri ale celor doi cardinali au rămas fără răspuns, Burke și Brandmuller au trimis o scrisoare deschisă extrem de dură chiar înainte de deschiderea reuniunii de la Vatican.
Continuarea pe www.evz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.