După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 11 ianuarie 2019

Rugați-vă pentru surorile iraniene atacate și arestate!


Creștinii iranieni ne cheamă la rugăciune pentru patru convertiți iranieniinclusiv două surori, care au fost reținuți în orașul Ahvas (aflat în sud-vestul țării) din data de 2 decembrie 2018.

Potrivit unor surse, în dimineața zilei de 2 decembrie, 13 membrii ai Gardei Islamice Revoluționare (o ramură a forțelor armate iraniene) au percheziționat patru case, arestându-i pe Farzad Behzadi (în vârstă de 30 de ani), pe Abdollah Yousefi (34 de ani) și pe cele două surori, Shima Zanganeh (27 de ani) și Shokoofeh Zanganeh (30 de ani), confinscându-le cărțile, telefoanele și computerele.

Surorile, Shima și Shokoofeh, au fost duse la birourile de securitate din Ahvaz pentru interogatoriu și au fost agresate fizic în timpul interogatoriului. Miercuri, 12 decembrie, femeile au fost transferate la închisoarea Sepidar, parte a unei rețele notorii de închisori a Iranului, cunoscută pentru tratamentul crud și brutal al prizonierilor. Un judecător a stabilit o cauțiune extrem de mare de 500 de milioane de tomani (aproximativ 44.000 de dolari) pentru fiecare femeie în parte.

Locația lui Farzand și a lui Abdollah rămân necunoscute.

Arestările fac parte din valul violent de reprimare a creștinilor dinainte de Crăciun. Organizația Open Doors a raportat recent faptul că mai mult de 100 de creștini iranieni au fost arestați într-o săptămână (în total 150 în ultima lună). „Arestările acestea violente fac parte din încercarea guvernului de a-i ‘avertiza’ pe creștini împotriva împărtășirii credinței lor cu ocazia Crăciunului”, a declarat Mansour Borji, directorul unei organizații de apărare a libertății religioase.

Mijlociți pentru Creștinii din Iran!
Rugați-vă în mod specific:

·       Ca Domnul să îi întărească și să îi mângâie pe acești patru credincioși, ajutându-i să răspundă cu înțelepciune la interogatoriu;
·       Ca locațiile fraților Farzad și Abdollah să fie descoperite și ca toți cei patru prizonieri să fie eliberați în curând;
·       Ca prietenii și familiile lor să experimenteze purtarea de grijă și protecția Domnului în tot acest timp;
·       Ca oficialitățile iraniene responsabile de încălcarea drepturilor religioase ale cetățenilor iranieni să îi trateze pe deținuți într-un mod bun, respecându-le demnitatea.

Sursa în limba românăwww.agentiakairos.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.