După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 31 ianuarie 2019

Încă un stat se aliniază corectitudinii politice în conceptul identității de gen: New Jersey eliberează certificate de naștere pentru „GENUL NEUTRU”

Începând cu 1 februarie, părinții din New Jersey vor putea să-și înregistreze copiii ca fiind neutri din punctul de vedere al genului.

Noua legislație va oferi părinților opțiunea de a alege o identitate neutră din punctul de vedere al genului sau non-binară, pe certificatul de naștere al copilului, pe lângă cele în care se bifează „masculin” sau „feminin”, scrie Daily Mail.

Schimbarea legislației va face mai simplă schimbarea certificatelor de naștere pentru transgenderi și non-binari, persoane care vor să-și afirme identitatea de gen.

Deși New Jersey are legi care cere școlilor să trateze fără discriminare elevii care vor să-și schimbe genul, aceștia susțin că încă se confruntă cu agresiuni și hărțuiri.

Trei state și orașul Washington autorizează de asemenea emiterea de permise de conducere pentru al treilea sex. New York-ul a decis, de asemenea,  să introducă  în certificatele de naștere a treia opțiune de gen ”X”, pentru persoanele care se identifică drept non-binare.

Apărătorii transgenderilor au făcut presiuni asupra autorităților pentru a permite modificarea mai ușoară a documentelor de identitate pentru ca ele să corespundă celebrei „identități de gen”. 

Nu se știe însă ce se va întâmpla cu aceste persoane care vor circula pe teritoriul unor state care nu recunosc al treilea sex.

Prima persoană de sex neutru din lume este Norrie May-Welby, în vârstă de 48 de ani. S-a născut bărbat, și-a făcut schimbare de sex, dar nu s-a simțit bine nici în rol de femeie, așa că a decis să fie de gen neutru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.