După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 25 ianuarie 2019

Florin Ianovici 🔴 Nu ai uitat nimic?


Carl McCunn a zburat în martie 1981 la aproximativ 225 mile, nord-est de Fairbanks, lângă râul Coleen din Cercul Arctic. El a luat cu sine 500 de role de fotografie pentru a imortaliza frumusețea naturală a acelor locuri, puțin explorate.
McCunn plănuia să rămână în sălbăticie din martie până la începutul lunii august. Ceea ce uitase McCunn a fost faptul de a vorbi cu pilotul să îl ia la sfârșitul perioadei plănuite.
Când prietenii au văzut că a început sezonul de iarnă și el nu se întoarce, au trimis un avion care a zburat deasupra locului unde avea tabăra. McCunn a scris în jurnalul său, găsit ulterior, că s-a bucurat enorm văzând avionul. Deja proviziile se terminaseră și mânca scoarță de copac. Însă McCunn care a fost zărit de pilot, a încurcat semnalele și a realizat că de fapt, semnalizase pilotului: ,, totul e bine, nu așteptați’’.
A fost găsit mort în februarie, 1982.
Nimeni dintre noi nu va trăi veșnic pe pământ. Trăiește așa încât să te asiguri că vine Cineva să te ia, atunci când se va încheia sezonul numit viață.
Și astăzi, când încă ești în viață, dă un semnal clar către Cel ce are putere asupra vieții și morții. Semnalizează corect despre starea ta și cere ajutor dacă ești în pericol. Isus Hristos poate să te salveze.
Poți uita telefonul, poți uita o informație, poți uita să faci un lucru sau altul, dar nu uita să te îngrijești de clipa plecării tale.
Pe tine cine te va lua de aici?

Faptele apostolilor 7:55-56 "Dar Ştefan, plin de Duhul Sfânt, şi-a pironit ochii spre cer, a văzut slava lui Dumnezeu şi pe Isus stând în picioare la dreapta lui Dumnezeu şi a zis: „Iată, văd cerurile deschise şi pe Fiul omului stând în picioare la dreapta lui Dumnezeu.”
Altfel ar arăta România, altfel s-ar purta românii, dacă fiecare dintre noi am fi preocupați mai mult de ceasul plecării de pe pământ, decât de pământul în sine.
O țară se definește mai mult prin credință, decât prin orice altceva.
Doamne, unește-ne în Hristos și vom fi uniți.
Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.