După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 3 decembrie 2018

Tony Berbece 🔴 Dumnezeu a vindecat-o ca să poată fi botezată

Sora Cornelia a făcut în noiembrie 30 de ani de cânt L-a cunoscut pe Hristos, de când a decis să Îi dedice viața. De atunci a trăit în curăție, departe de stricăciunea lumii, făcându-i cinste Domnului ei. Însă a mers la o Biserică unde i se spunea că nu este nevoie să fie botezată ca adult. Ea cititind Biblia vedea că acolo scrie altceva.
A citit că cine crede și se botează va fi mântuit, că botezul este mărturisirea unui cuget curat, deci un copil nou născut nu are cum nici ce să mărturisească și nici nu îi este activ cugetul, că botezul este moartea în Hristos și îmbrăcarea cu El. Vedea că toți cei de pe pe paginile Scripturii, care L-au urmat pe Hristos, au fost botezați ca adulți, însă au trecut trei decenii purtând această frământare.
De curând a făcut un anevrism din cauza căruia a fost operată de două ori pe creier și din cauza căruia și-a pierdut parțial vorbirea. Medicii i-au spus că în astfel de cazuri șansele de supraviețuire sunt de 1 la 1000. Ea s-a rugat și a spus: “Doamne, mai am o singură dorință, lasă-mă să trăiesc ca să închei legământ cu Tine în apa botezului!”
După această rugăciune în mod miraculos și-a revenit și a venit la Biserica Profides pentru a fi botezată. Așa cu două operații pe creier a intrat cu bucurie și a ieșit cântând. Mare sărbătoare a fost și pentru ea, și pentru noi cât și pentru Cer.
Hristos merită totul!
Tony Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.