După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 15 decembrie 2018

Germania devine prima țară din Europa care recunoaște „al treilea gen” în documentele oficiale

Parlamentul Germaniei a votat pentru recunoașterea celui de-al treilea gen în documentele oficiale, ceea ce înseamnă că cetățenii germani pot fi de-acum recunoscuți ca bărbat, femeie sau „divers”.
Modificarea legislației s-a votat joi seara și consfințeste astfel o hotărâre judecătorească din 2017 care impunea guvernului german să permită fie un al treilea sex, fie să elimine total clasificarea pe sexe. Cea mai înaltă jurisdicție germană le-a dat termen deputaților până la „sfârșitul lui 2018” să legalizeze prin vot un „al treilea sex”.

Instanța a decis că refuzul de a permite unei persoane de a-și schimba sexul într-un al treilea sex este discriminatoriu și neconstituțional.

Germania devine acum prima țară din Europa pentru a permite părinților să-și declare copiii ca „divers” încă de la naștere.

Până în prezent, în Germania era posibil, din 2013, să nu se completeze spațiul referitor la sex și să fie lăsat gol, iar cei vizați puteau, ulterior, în cursul vieții, fie să aleagă sexul masculin sau feminin, fie să păstreze goală mențiunea cu privire la sex.

Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.