După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 9 decembrie 2018

Chemare la mijlocire pentru Franța❗❗

Biserica Profides Paris cheamă românii la mijlocire pentru criza din Franța, care se pare că se precipită tot mai mult pe zi ce trece. Mișcarea “Vestele galbene” duce protestele mult prea departe, apar victime, foarte multe pagube, paralizarea unor segmente economice și de aici tot felul de efecte secundare. 
Se pare că Franța este lovită acolo unde o doare cel mai tare, la capitolul finanțe. Se știe că acest popor are ca zicală: “Dumnezeu e banul!”
Dacă întrebi un francez despre Dumnezeu îți va spune că banul le rezolvă pe toate, că nu există alta posibilitate de a rezolva problemele decat prin bani. Dar iată cât de instabil este acest “Dumnezeu”. 

Haideți să mijlocim pentru francezi, din toate acestea să aibă ceva de învățat și să își ridice privirea în sus spre adevăratul Dumnezeu, uitat de mult de această națiune.
Cu prețuire, Toni Berbece.
Doamne ajută!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.