După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 31 decembrie 2018

Adevărul.md: Valeriu Ghileţchi candidează în circumscripţia SUA şi Canada pentru alegerile din 24 februarie 2019


Vicepreşedintele Parlamentului, Valeriu Ghileţchi, candidează independent în circumscripţia uninominală pentru Statele Unite ale Americii şi Canada. Miercuri, 26 decembrie, politicianul a depus actele la Consiliul Electoral de Circumscripţie Chişinău privind înregistrarea grupului de iniţiativă şi a solicitat listele de subscripţie pentru a candida la scrutinul din 24 februarie, transmite IPN.

„Am luat decizia să candidez independent pe această circumscripţie ţinând cont de faptul că cunosc destul de bine diaspora din Statele Unite şi Canada. Cred că i-aş putea reprezenta cu demnitate pe cetăţenii noştri care locuiesc în America. Urmează procesul de colectare a semnăturilor. Semnături voi colecta şi aici, în Republica Moldova, aşa cum permite legislaţia, dar şi în Stele Unite ale Americii. Vreau să am semnături şi din partea diasporei noastre care locuieşte acolo. După care voi depune actele pentru a fi înregistrat în calitate de candidat independent la alegerile parlamentare din 2019”, a declarat pentru presă Valeriu Ghileţchi.

Valeriu Ghileţchi consideră că are suficiente şanse, însă orice campanie presupune luptă şi o concurenţă electorală. Acesta şi-a exprimat speranţa că va fi o concurenţă corectă, conform standardelor internaţionale, iar câştigător va deveni cel care se bucură de cea mai mare încredere din partea cetăţenilor care locuiesc în SUA şi Canada. 

Citeste mai mult: adev.ro/pkcel5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.