După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 31 decembrie 2018

Florin Ianovici 🔴 Urări pentru voi


Orice ai face în afară, nu compensează cu ceea ce nu ai înlăuntru. Doar ceea ce a încăput în suflet, vei lua cu tine în veșnicie. Adună comori ce nu vor rugini, adică comori ce pot sta în cer. Adună comori ce nu pot fi furate de hoți, adică așează-le într-o inimă dăruită lui Dumnezeu.

Nu vă comparați viețile cu alții. Comparația este hoțul bucuriei. Ceea ce se vede în viețile altora nu e ceea ce știm despre ei. Doar Dumnezeu știe totul. Noi știm în parte.

Du trecutul tău la Cruce, ca să nu îți afectezi viitorul. Ceea ce poți rezolva astăzi prin căință și mărturisire e sămânța binelui din ziua de mâine. Dumnezeu udă, dar singurul responsabil de fericirea ta, ești tu. Plantează sămânța cu rod duhovnicesc și va fi bine.

Luptă cu ponderare pentru alții ca să nu ajungi figurant în propria-ți viață. Nu cumva să te trezești luptând pentru ei, că lupți singur. Chiar dacă tu vrei binele lor, e necesar ca și ei să îl dorească. Nici Dumnezeu nu trece peste voința omului. Ai grijă să construiești și pentru tine.

Nu te lăsa copleșit de ceea ce oamenii spun despre tine. De cele mai multe ori ei nu vorbesc despre tine, ci despre ei, crezând că vorbesc despre tine. Permite vorbelor rele să te facă mai bun și vorbelor bune să te facă mai umil. În fond să nu uiți, că lucrurile nu le vedem cum sunt ele, ci cum suntem noi.

Înfometează-ți distracțiile, ca să hrănești scopurile. Nu ai nici timp, nici resurse ca să stai în două bărci. Trebuie să decizi cum va arătă viața ta. Nu vei fi niciodată sănătos dacă nu părăsești mediul care te-a îmbolnăvit. Dacă vrei să devii persoana la care ai visat întotdeauna, atunci ai grijă ce hrănești.

Învață să numeri cu mare atenție. Numără zilele care au fost și mai ales cele care au rămas ca să capeți o inimă înțeleaptă. Numără familia ta, prietenii de lângă tine, tovarășii de jug ca să afli cât ești de bogat. Numără binecuvântările și repetatele îndurări date de Dumnezeu ca să știi cât ești de iubit.

Nu știu cum va fi 2019. Tot ce știu e cum sunt eu, dar mai ales, cum e Dumnezeu în care îmi pun toată nădejdea.

Vă prețuiesc. Am crescut împreună, am plâns împreună, am zâmbit împreună în 2018. Ar fi frumos să rămânem alături, unul lângă altul, și în 2019. Dar ceea ce este cel mai important e să rămânem cu Dumnezeu.

Preaiubiților, doresc ca toate lucrurile voastre să vă meargă bine şi sănătatea voastră să sporească tot aşa cum sporeşte sufletul vostru.

Preaiubiților, doresc să vă asculte Domnul în ziua necazului, să vă ocrotească Numele Dumnezeului lui Iacov, să vă trimită ajutor din locaşul Său cel Sfânt şi să vă sprijine din Sion. Preaiubiților vă doresc ca Dumnezeu să vă dea ce vă doreşte inima şi să vă împlinească toate planurile voastre.

La mulți ani!

Cu drag, 
slujitorul vostru în Hristos,
Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.