După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 8 noiembrie 2018

Umaniștii se ridică împotriva unui monument ridicat în memoria eroilor din Primul Război Mondial: „Crucea discriminează! Trebuie demolată!”. Apărătorii memorialului se revoltă: Urmează să demolați și cimitirele?

Curtea Supremă a SUA va decide dacă monumentul din Bladensburg (Maryland), ridicat în onoarea celor uciși în Primul Război Mondial, va rămâne în continuare pe teritoriul american. Judecătorii americani au anunțat că urmează să se pronunțe în cazul bătăliei legale începută în 2012, scrie Fox News.

Construcția Crucii Păcii a început în 1919 și a fost finalizată în 1925. Orașul Bladensburg a ridicat memorialul de război pe terenurile publice în cinstea celor 49 de americani căzuți pe câmpurile de luptă. Potrivit autorităților din Maryland, scopul monumentului nu este acela de a răspândi creștinismul, ci, mai degrabă, reprezintă un "mesaj laic al memoriei".

Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.