După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 20 noiembrie 2018

Tony Berbece 🔴 Dumnezeu cu cine se simte bine dintre oameni

Băiatul meu cel mic m-a întrebat dacă Dumnezeu are vreun frate, i-am spus că nu, la care îmi spune: “Înseamnă că Dumnezeu nu are cu cine să se distreze.”
În concepția lui a te distra înseamnă a te simți bine, a râde, a petrece timp de calitate, a nu fi singur niciodată. Matias, are concepția pe care Dumnezeu a pus-o în el, nimeni nu trebuie să fie singur niciodată, nimeni nu trebuie să fie lipsit de părtășia cu un prieten drag, nimeni nu trebuie să fie lipsit de bucuriile vieții.
Mi-a rămas această întrebare în minte: Totuși, Dumnezeu dintre oameni are cu cine să se simtă bine? Hristos a venit pe pământ pentru a multiplica oamenii frumoși, oameni cu care până și Cel care este desăvârșit se simte bine, oameni cărora nu ai ce să le reproșezi.
În dreptul lui Hristos s-a deschis Cerul și s-a auzit vocea mulțumitoare a Tatălui, există oameni în dreptul cărora simți efectiv că Cerul e mereu deschis. Simți pace, bucurie, încredere, binecuvântare, pasiune, efectiv toate resursele Cerului.
Ești tu un om frumos pentru Cer? Se poate bucura Cerul de tine? Propuneți azi și în fiecare zi să fii un om frumos. “Cursa” a început. 🙂 

Tony Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.