După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 20 noiembrie 2018

Recital tradițional de Crăciun la şcoala italiană anulat pentru a „nu ofensa elevii diferitelor religii care studiază în şcoală”

Recitalul traditional de Craciun urma sa se tina in Terni, in centrul Italiei, dar directorul a luat decizia sa-l interzica pentru a „nu ofensa elevii diferitelor religii care studiaza in scoala”.
Cel mai popular si mai de incredere ministru de Interne din Italia, Matteo Salvini, a raspuns pe Facebook:
„Craciunul se apropie si apar din nou „liderii scolari” pentru a evita actiunile copiilor. Mi se pare doar mie o contradictie? Nu este vorba numai despre religie, ci despre istorie, radacini, cultura. Traiască traditiile noastre, nu ma opresc! Sa raspandim!”
Consiliera de la Terni, Valeria Alessandrini, a declarat: „Este inutil sa subliniez dezamagirea si amaraciunea pe care am simtit-o cand am aflat stirea. Sper ca va exista o revenire in acest sens, avand in vedere respectul fata de valorile crestine care fac parte din istoria noastra si din patrimoniul nostru cultural.
Respectarea celor care marturisesc alte religii nu inseamna ca trebuie sa renuntam cu forta sa recunoaștem radacinile noastre.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.