După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 4 noiembrie 2018

Tinerii & Biserica, Chișinău 1-3 Noiembrie


Conferința Națională pentru Tineret, cel mai important eveniment al anului 2018 pentru tinerii baptiști din Republica Moldova, s-a desfășurat la Biserica Baptistă Betel din Chișinău în 1-3 Noiembrie. Tema conferinței la care au participat peste 1000 de tineri baptiși a fost "Tinerii și Biserica". Din România au participat, ca vorbitori, pastorii Viorel Candreanu și Samy Tuțac.

Concluzia desprinsă din mesajele transmise la conferință a fost că lucrarea de tineret și tinerii trebuie să fie parte din întreaga biserică și nu o entitate separată. Ei sunt parte din întregul bisericii, iar biserica nu poate fi întreagă fără această lucrare. 


Pentru a ne asigura că și în viitor tinerii se vor simți "acasă" în bisericile noastre, trebuie ca toți să fim conștienți de implicațiile includerii tinerilor ca participanți activi în viața și lucrarea ei. Cu siguranță, așa cum se spune, "tinerii sunt biserica de mâine", dar numai în măsura în care sunt biserica de astăzi.

Samy Tuțac





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.