După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 12 noiembrie 2018

Teodor Baconschi 🔴 Agenda noii stângi

„Agenda noii stângi (de ce să ne mai ferim atâta?)

1. Dumnezeu nu există (e ”prietenul imaginar” sau Moș Crăciun, în care nu crede nimeni).

2. Creștinismul e totuna cu obscurantismul anti-științific, bigotismul și Inchiziția.

3. Istoria civilizației occidentale conține numai crime (imperialiste, colonialiste, rasiste, xenofobe) deci trebuie demonizată.

4. Omul - odată eliberat de trecut - poate face ce vrea, când vrea, cum vrea. Important e să fie revoltat, indignat, să conteste autoritățile, ierarhiile represive și nedreptatea socială de a considera că unii sunt superiori altora (prin muncă, talent sau creație).

5. E cool să fii minoritar: vezi tu de ce fel, nu contează. Fără acest statut, nu te poți victimiza profitabil, pe spezele majorității albe, suprematiste, homofobe, sexiste și fasciste.

6. Cine nu gândește ca noi e dușmanul nostru: înjură-l, pune-i un stigmat, declară-l depășit, periculos și nefrecventabil.

7. Viitorul e transuman: până la urmă, omul așa cum îl știm, nu merită să trăiască. Acceptăm o etapă intermediară, care să ne prelungească viața, dar nu putem opri progresul către o ființă ameliorată, bionică, artificială, plonjată în realitatea augmentată, virtuală, „unde nu e nici durere, nici întristare, nici suspin”.

8. Nu există frumos, adevăr și bine obiectiv: fiecare are dreptul la propria definiție, la propria nișă, la propriul stil de viață. Noțiunile opuse (”urât”, „fals” și „subiectiv”) sunt doar instrumente de exploatare și masificare, utilizate de odiosul ”establishment” capitalist.

9. Statul e rău, însă are obligația de a funcționa tehnocratic, pentru a ne satisface toate nevoile de bază, degajând suficient răgaz pentru o societate a distracției și egalității depline (The Kindergarten Dystopia).

10. Islamul și oprimații din fosta lume a treia reprezintă noul proletariat global, în fruntea căruia de situăm firesc, până la victoria finală.”
Teodor Baconschi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.