luni, 12 noiembrie 2018

Harry Miheț: „Istoria Americii arată că aceste alegeri sunt o victorie pentru Trump“

Avocatul american Harry Miheț consideră, într-un interviu acordat „României libere“, că rezultatele alegerilor parlamentare parțiale din SUA indică o poziție favorabilă a cetățenilor americani față de politicile conservatoare promovate de președintele Donald Trump.
Deși progresiștii din Partidul Democrat au câștigat majoritatea în Camera Reprezentanților, Guvernul conservator al lui Donald Trump va putea continua să numească judecători conservatori la nivel federal, în urma victoriei republicanilor la Senat – subliniază avocatul american de origine română Harry Miheț, cunoscut pentru faptul că a pledat în instanțele americane în apărarea mai multor cetățeni americani creștini care fuseseră acuzați de discriminare de către homosexuali.
„Victoria democraților în Camera Reprezentanților înseamnă că cel puțin o parte din politicile (conservatoare – n.red.) președintelui Trump vor fi amânate cu cel puțin 2 ani. Vestea bună este că republicanii, câștigând Senatul, chiar întărindu-și majoritatea în Senat, o altă parte a politicii conservatoare a președintelui va putea merge înainte, cel mai important lucru fiind nominalizarea și instalarea judecătorilor conservatori în tribunalele Americii, nu numai la Curtea Supremă, unde cred că va fi un alt post eliberat în următorii doi ani, dar mai ales la curțile inferioare de apel. Și deci instalând judecători acolo, cred că în mare parte strategia președintelui va continua pe un alt fond“, consideră Harry Miheț. 
Americanii nu sprijină anchetele democraților împotriva lui Trump
Continuarea pe www.romanialibera.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.