După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 20 noiembrie 2018

Cât de mult pot întinde coarda LGBT-iștii? O școală are 17 copii transgender

Un uimitor numar de 17 de elevi dintr-o singura scoala britanica se afla in proces de schimbare de gen (sex), dezvaluie The Mail on Sunday.
Majoritatea tinerilor care au suferit transformarea de gen au autism, potrivit unei profesoare din scoala, care a spus ca elevii vulnerabili cu probleme de sanatate mintala au fost „inselati” ca sa creada ca sunt sexul gresit.
Informatorul avertizeaza ca putini dintre copiii transgender sufera de disfunctie de gen – termenul medical pentru cineva care simte ca s-a nascut intr-un corp gresit – dar sunt usor de influentat, aderand la convingerea gresita ca sunt sexul echivocat, ca o cale pentru a face fata problemelor cauzate de autism.
La inceputul acestui an, The Mail on Sunday, a aratat ca o treime din tinerii tratati la singura clinica de identitate a copiilor de sex masculin NHS pentru copii, au prezentat „trasaturi autiste moderate pana la severe”.
Potrivit unei profesoare majoritatea tinerilor supusi unei transformari de gen sunt autisti
Aceasta inseamna ca 150 de adolescenti cu autism au primit medicamente pentru blocarea pubertatii care impiedica maturizarea organismului.
Profesoara spune ca s-a simtit obligata sa vorbeasca pentru a proteja elevii, despre care crede ca multi ar putea lua deja medicamente puternice si ca ar putea sa se supuna la interventii chirurgicale care le-ar schimba viata.
Ea crede ca scolile si unii politicieni au inghitit „momeala”, o „aberatie” corecta politic care este impusa de un puternic lobby transgender.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.