După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 28 noiembrie 2018

Marcel și Ioana Șaitiș, misionari în Madagascar: Compasiunea – unul dintre „motoarele” misiunii



Evanghelia după Matei, capitolul 9:35-38, ni-l prezintă pe Domnul Isus Hristos într-un plan extins de evanghelizare a Galileii și Iudeii. Inima Lui plină de sensibilitate și dragoste L-a făcut ca alături de propovăduirea Evangheliei Împărăției să se implice adânc în viețile oamenilor, eliberându-i de puterea Satanei și vindecându-le bolile. 
Întâlnirea Lui cu oamenii „necăjiți și risipiți, ca niște oi care n-au păstor” ne dezvăluie inima plină de compasiunepentru „holdele coapte” sau „pentru seceriș”. „Mare este secerișul, dar puțini sunt lucrătorii! Rugați, dar, pe Domnul Secerișului să scoată lucrători la secerișul Lui.” Apoi, îi trimite pe ucenici cu Evanghelia Împărăției „la oile pierdute”.
Compasiunea este unul dintre motoarele misiunii? Ea ne mișcă spre direcția slujirii altora, spre slujba „împăcării” altora cu Creatorul.
Despre cum Dumnezeu ne-a învățat să arătăm compasiune în Madagascar în diferite moduri, am dori să scriem mai jos și în Scrisoarea de Informare care prezintă luna Octombrie 2018, pe care o puteți descărca prin acest BUTON.
Din cuprinsul Scrisorii de Informare vă prezentăm câteva titluri:
- Ioana în stagiu la Clinica Ambalavato: Compasiune pentru cei bolnavi;
Știri pe scurt: Familia Popa a depus actele pentru rezidență; Proiectul „Casa Rugăciunii” în demaraj;
- Proiectul Alfabetizare - Didasko: început de an școlar
- Tabără de tineret regională la Antanifotsy;
- Biserica Assemblee de Dieu din Antanifotsy: gata pentru inaugurare;
- Școala Biblică pentru Copii ”Vestea Bună” în acțiune;
- Echipa de români din Madagascar crește;
Despre toate aceste lucruri, vă rugăm să citiți AICI.

Vă mulțumim din toată inima pentru toată susținerea dvs în toate lucrările din Madagascar.
Ne dorim din inimă ca Dumnezeu să vă răsplătească din plin dragostea cu care ne înconjurați pe noi și malgașii cu care lucrăm. Ne rugăm ca să vă întâlniți cu roadele eforturilor dvs acum, dar și în acea zi a răsplătirii divine.
  Cu aleasă dragoste și prețuire,
                                            Familia Șaitiș Marcel și Ioana, cu copiii Alessia, Ruth și Filip 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.