După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 28 noiembrie 2018

Florin Ianovici 🔴 Uneori diferiți, dar totdeauna împreună


Romani 15:5 "Dumnezeul răbdării şi al mângâierii să vă facă să aveţi aceleaşi simţăminte unii faţă de alţii, după pilda lui Hristos Isus, "

Diferiți nu înseamnă în război.
Dacă cineva de lângă tine nu seamănă cu ceea ce ești tu, sau cu ceva cunoscut ție, atunci nu trebuie să critici, să respingi, ci să înțelegi că diferit înseamnă că Dumnezeu nu este monocromatic.
În actul credincioșiei noastre față de Dumnezeu vom întălni oameni diferiți.
Desigur, credința este dată sfinților odată pentru totdeauna. Este evident faptul că Biblia este o scriere inspirată de Duhul Sfânt care nu se adaptează circumstanțelor vieții, ci stabilește standarde spirituale nenegociabile pentru orice făptură.
Uneori teama este aceea care ne face să reacționăm vehement la ceea ce este nou, diferit de ceea ce reprezintă obișnuința noastră.
Schimbarea este un efort de care mulți fug. Schimbarea presupune o căntărire a ceea ce știi, a ceea ce crezi și câteodată aflăm cu stupoare că nu avem prea multă greutate în cântar. Vehemența, violența și intoleranța insoțită de dispreț sunt semnale ale faptului că suntem ușori în cântar.
Unii se roagă cu voce tare, alții în tăcere, unii cântă fără instrumente, alții folosesc instrumentele, unii ridică mâinile, alții nu. Unii cred că tinerii sunt viitorul, alții cred că tinerii sunt prezentul. Unii cred că internetul poate fi folositor duhovnicește, alții cred că e instrumentul diavolului. Întodeauna vor fi unii și alții, va fi pro și contra, va fi ,,pe vremea mea’’ și ,,sunteți depășiți’’.
Principala noastră preocupare trebuie să rămână însă aceea de a ne păzi inima. Dacă cineva a început să judece pe aproapele cu privire la mancare sau băutura, o zi de Sabat, de sărbătoare sau lună nouă să știe că se războiește cu umbre.
O luptă istovitoare și nerodnică a început să macine trupul lui Hristos. Nu lua, nu gusta, nu atinge sunt învățăturile omenești care au ajuns să umbrească lumina harului din dealul Golgotei.
Aparențele sunt favorabile celor care promovează: "… o înfăţişare de înţelepciune într-o închinare voită, o smerenie şi asprime faţă de trup, dar nu sunt de niciun preţ împotriva gâdilării firii pământeşti. " Coloseni 2:23

Dacă însă ne pierdem dragostea unii față de alți, dacă ne jignim și stigmatizăm pe cel de lângă noi, dacă disprețuim și acordăm calificative spirituale crezănd că noi suntem profesori, atunci cui slujim și cine are de căștigat?
Să ne păstrăm inima curată, să ne rugăm pentru ceea ce nu înțelegem, să devenim înțelepți unii față de alții și să nu uităm că drumul spre cer e frumos doar atunci când suntem împreună.
Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.