După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 24 noiembrie 2018

David Lavric 🔴 Biserica între opțiune și obligație

Este posibil ca testul fundamental al credinței să fi devenit în zilele noastre chiar biserica creștină.
Pentru unii biserica este cantina și intenatul unde individul emite pretenții gastronomice și solicită acomodarea în condiţii extratereste, iar când vasele şi prosoapele se murdăresc, serviciile devin dintr-o dată sub demnitatea lui. Însă capabilitatea de a imbrațișa ștergarul murdar și de a săruta pe tradătorul care-ți este frate se testează în adunare.

Pentru alții biserica este funcționarul public responsabil de soluționarea dilemelor și a metehnelor de toate tipurile, însă biserica nu are toate răspunsurile. Biserica greșește în diagnosticare și prescripție, iar asemenea erori nu se iartă. Cel care a greșit odată trebuie condamnat pentru totdeauna. Însă îngăduinţa frăţească nu se probează nici în solitudine și nici în biserica de pe internet, ci în comunitatea celor sfinți dar păcătoși.
E clar că testul fundamentul al credinței a devenit in zilele noastre chiar biserica creștină.
David Lavric

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.