După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 26 noiembrie 2018

Conferința Flacăra Închinării 2018 la Alba Iulia


Trăim într-o lume în care principiile lui Dumnezeu sunt tot mai puțin evidențiate, întâlnite sau trăite. Suntem grăbiți și prea obișnuiți să fim la un click distanță de ceea ce ne dorim. Nu mai avem răbdarea să așteptăm și luăm totul de-a gata. Gândurile noastre, vorbele și acțiunile noastre nu le mai trecem prin filtrul principiilor pe care Dumnezeu ni le-a lăsat. Și astfel ne îndepărtăm tot mai mult de esență. 

Viața noastră este o călătorie. Din ziua în care ne-am născut, fiecare dintre noi călătorim spre o destinație finală. De la copilărie spre adolescență – maturitate – bătrânețe și apoi eternitate.

Pentru a reuși să ajungem la destinație, să călătorim fără probleme, ba chiar să ne și bucurăm de aceste câteva clipe efemere ale vieții, Dumnezeu ne-a lăsat norme și principii, reglementări extrem de importante în călătoria vieții.

Pentru a primi mai mult din plinătatea lui Dumnezeu este necesar să ne oprim din alergare și să ne întoarcem la origini, la Cuvântul lui Dumnezeu. 
Chiar dacă oamenii se schimbă, situațiile se schimbă, Dumnezeu și principiile Lui nu se vor schimba niciodată. 


Te invităm la Conferința Flacăra Închinării 2018, să avem împreună un timp în care să ne oprim din alergarea vieții și să ne întoarcem la lucrurile de bază, pentru a descoperi împreună cum să ne trăim viața conform principiilor lui Dumnezeu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.