După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 8 octombrie 2018

Harry Miheț 🔴 La sfârșitul aparent dezamăgitor al acestui Referendum, am două vești extraordinar de BUNE pentru tine, Românie...

Românie, așa de mult mi-am dorit să fii cruțată de lecțiile amare și vremurile grele care vor veni! La sfârșitul aparent dezamăgitor al acestui Referendum, ar fi mult prea ușor să ne uităm înapoi cu remușcări și reproșuri. Am însă două vești extraordinar de BUNE pentru tine:
1) Dumnezeu este suveran, și rezultatul Referendumului nu îl ia prin surprindere. De la începutul universului El a știut starea și soarta României în Octombrie 2018, și, nici prin coincidența nici prin accident, el te-a ales pe TINE – cel care ai votat DA – să fi **și să rămâi** un martor viu pentru Adevăr, într-o societate care evident are nevoie disperată de Adevăr. „Numele Domnului este un turn tare; cel neprihănit fuge în el, și stă la adăpost.” (Prov. 18:10). Acum nu este timpul nici de remușcări, nici de reproșuri, nici de retragere din viața civică. Acum este timpul să fi Sare și Lumină nu numai în Biserică, ci în societate, mai ales la urna de vot.
2) Constrângerea Libertății și vremurile grele care vor veni vor aduce cu ele oportunități uriașe pentru Creștinii curajoși. Trei Creștini (nu trei milioane) care au curajul să spună „NU” Împăratului și să intre în cuptorul cu foc pentru convingerile și conștiința lor, pot să schimbe inima Împăratului netrebnic și să-l facă să declare că „nu este niciun alt dumnezeu care să poată izbăvi ca” Dumnezeul adevărat. (Dan. 3:29). Fenomenul acesta nu este relegat doar istoriei – îl văd cum se întâmplă ZILNIC la Liberty Counsel, ori de câte ori mă aflu în tribunal de partea Creștinilor curajoși, cărora Dumnezeu le dă victorii nemaipomenite în situații „imposibile”. Dumnezeu caută Creștini care își cunosc menirea și destinul, și care au curajul să stea drepți și neclintiți pentru Adevăr oricât de mult iar costa. El se folosește de ei pentru a aduce schimbare, reînnoire și Libertate unei națiuni.

Așa că astăzi nu este un sfârșit, ci un început. Astăzi începe adevarata rezistența! #Rezist.
Doamne, ridică Creștini curajoși în România! Doamne, binecuvântează România în ciuda nehotărârii ei. Și mai presus de toate, Doamne, adu ziua când România te va binecuvânta din nou pe Tine!

Harry Miheț

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.