După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 8 octombrie 2018

Referendum pentru familie. Mihai Gheorghiu: E o primă bătălie, vor mai urma și altele pe care sigur le vom câștiga

Președintele Comitetului de Inițiativă pentru revizuirea Constituției, Mihai Gheorghiu, a spus că referendumul rămâne în istoria acestei națiuni, chiar dacă nu a avut succes.

„Ce am trăit noi astăzi este un vot legal și constituțional (…) un vot covârșitor, chiar dacă nu am împlinit ținta noastră de șase milioane. Chiar dacă țelul nostru nu este împlinit și nu am putut revizui Constituția, acest vot (…) rămâne să existe în istoria acestei societăți și acestei națiuni. Data viitoare vom reuși, pentru că apărarea firescului, apărarea a ceea ce am primit și a ceea ce vrem să lăsăm în urma noastră este importantă pentru milioane și milioane de români. Acum există dovada extraordinară a acestui interes. Nimeni nu va mai putea spune că sunt numai niște semnături care nu știm cum au fost luate. (…) Este vocea unei părți a poporului român și această voce trebuie să cântărească. (…) Viața noastră va deveni, începând de mâine mult mai complicată, dar vocea noastră s-a auzit, NU-ul nostru împotriva intruziunii ideologiei de gen în mințile și sufletele copiilor acestei țări s-a auzit. E o primă bătălie, vor mai urma și altele pe care sigur le vom câștiga”, a declarat duminică Mihai Gheorghiu.

Acesta a spus că inițiativa s-a confruntat cu boicotul generalizat al partidelor politice.

„Ne-am confruntat cu o imensă mașină propagandistică, antireferendum, pro boicot, de manipulare și dezinformare a acestui popor. Ne-am confruntat și cu un fenomen neașteptat și anume boicotul generalizat al partidelor politice din România împotriva acestui referendum. Inițiativa noastră nu este una politică și am refuzat întotdeuna confiscarea politică”, a mai spus acesta.
Referendumul pentru căsătorie nu a fost validat, prezența urne fiind de 20%, cu 10% mai puțin decât pragul necesar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.