După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 11 octombrie 2018

Curtea Supremă Britanică: patiseria nord-irlandeză nu l-a discriminat pe un activist LGBT când a refuzat să-i prepare un "tort gay"

Curtea Supremă britanică a anulat miercuri o hotărâre a unui tribunal inferior şi a stabilit că o patiserie aparţinând unei familii creştine nu a discriminat un client gay căruia i-a refuzat să-i prepare un tort decorat cu un mesaj în favoarea căsătoriei între persoane de acelaşi sex, relatează The Associated Press, informează news.ro.

Ashers Baking Co. a refuzat în 2014, în Irlanda, să prepare un tort decorat cu personajele Bert şi Ernie din “Sesame Street” şi mesajul ”Susţineţi mariajul gay”. Proprietarii au argumentat că nu ar trebui să fie obligaţi să pună pe produsele lor mesaje contradictorii credinţei lor creştine, a fost de acord Curtea.


”Pe scurt, obiecţia privea mesajul şi nu vreo persoană anume sau persoane”, a scris judecătoarea Brenda Hale în motovaţia hotărârii unanime a celor cinci judecători.

”Este profund umilitor şi un afront la adresa demnităţii umane să i se respingă cuiva un serviciu din cauza rasei, sexului, dizabilităţii, orientării sexuale sau oricărei caracteristici personale protejate a unei persoane. Însă nu acest lucru s-a întâmplat în acest caz”, continuă ea.

Directorul general al patiseriei, Daniel McArthur, s-a declarat uşurat de această hotărâre.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.