După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 10 octombrie 2018

Ce a OMIS mass-media din România sa spună despre Denis Mukwege, câștigătorul premiului Nobel pentru pace din 2018?


1. Este un medic creștin penticostal practicant si pastorul bisericii Bukavu din Congo.
2. Este cel mai mare expert din lume in vindecarea leziunilor produse de violenta sexuala.
3. Mukwege este fiul unui misionar creștin penticostal, care a fost inspirat să urmeze medicina după călătoriile făcute impreuna cu tatăl său in misiunile de rugăciune pentru bolnavi. 
4. In 1999, a înființat Spitalul Panzi, care este condus de Bisericile Penticostale din Africa Centrală (CEPAC). Spitalul oferă femeilor si fetelor - victimele violentei sexuale- terapie, asistenta juridică si sprijin in vederea reintegrării socială. In acest Spital au fost tratate  pana in prezent in jur de 85 000 victime ale violentei sexuale, cu leziuni ginecologice complexe si traume.
5. A declarat ca abordarea sa in îngrijirea pacienților - femei si fete, victime ale violurilor- este una holistica, influențată de credinta sa crestina, urmarind nu doar sa trateze femeile - corpul lor, ci sa si lupte pentru drepturile lor, pentru a le face autonome și, bineînțeles, pentru a le sprijini psihologic. “Și toate acestea sunt un proces de vindecare, astfel încât femeile își pot recâștiga demnitatea “.
6. Mukwege i-a provocat adesea pe credinciosii crestini să ia în considerare "credibilitatea Evangheliei în secolul 21, pentru a elibera harul pe care l-am primit făcând biserica o lumină care strălucește încă în această lume a întunericului prin luptele noastre pentru dreptate, adevăr, lege, libertate , pe scurt, demnitatea bărbatului și a femeii.”

Lavinia Tec, avocat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.