După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 17 octombrie 2018

Canada a legalizat marijuana în scop recreativ

Consumul de marijuana în scopuri recreative a fost legalizat în Canada. Adulţii vor avea dreptul să deţină 30 de grame, în public.

De asemenea, li se va permite să cultive până la patru plante în gospodăriile lor și să producă sortimente comestibile pentru uz personal. Consumatorii trebuie să aibă cel puțin 18 ani, iar producția, distribuția sau vânzarea produselor de canabis către minori este considerată infracțiune, transmite CNN.

Legalizarea utilizării canabisului în scopuri recreative în Canada doreşte să elimine piaţa ilegală şi să controleze calitatea produselor. Însă, după intrare sa în vigoare, această lege generează încă îngrijorări puternice, în special în ceea ce priveşte sănătatea tinerilor şi securitatea rutieră..
Canada se numără printre ţările în care consumul pe locuitor pentru acest drog uşor este unul dintre cele mai mari din lume: aproximativ 4,6 milioane de persoane, reprezentând 16% din totalul populaţiei, au recunoscut că au fumat marijuana în acest an, transmite Agerpres. Guvernul federal a cheltuit mai multe zeci de milioane de dolari pe campanii de informare şi de prevenire, în special în şcoli. 14 milioane de familii au primit o broşură care le explică noua reglementare, riscurile pentru sănătate, necesitatea de a păstra produsele departe de copii şi de animale, etc.
Continuarea pe www.evz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.