După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 7 septembrie 2018

Tony Berbece 🔴 Aș fi vrut să țin degetul tău

Mă întreba cineva care mai sunt problemele României, ce mai poate atrage blestem peste țara noastră, ce mai este de făcut ca să vindecăm țara aceasta? Un lucru pe care știu sigur că trebuie să-l facem este, ca părinți, să primim copiii care ni se dau și să nu-i mai omorâm. Să nu-i mai închinăm “zeului” comodității, al plăcerilor carnale sau celui al carierei cum făceau păgânii - cam acestea sunt motivele pentru care unii își omoară propriii copii.

Alături avem o poză cu mânuța unui copilaș care s-a luptat cu cleștele care l-a scos mai devreme cu acceptul mamei, dar l-a scos și din lumea în care a fost trimis și nu doar din pântec.

Vei fi părinte sau chiar ești și acesta este un dar divin și nu un moft sau o alegere. Avem datoria de a da continuitate umanității, aș vrea să privești bine această poză astfel încât atunci când vei fi ispitit cu gândul de a-ți omorî proporiul copil să știi că acolo o mânuță ar vrea să se prindă de degetul tău și nu de cleștii mânuiți fără pic de cuget.

Las și un link de la piesa pro viață pe care cu multă dăruire am făcut-o: https://youtu.be/NB8etXQCkSQ
Tony Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.