După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 8 septembrie 2018

Florin Ianovici 🔴 PRINTRE VORBE DE TOT FELUL

În restrânsa noastră comunitate neoprotestantă orice ajutor dat lucrării lui Dumnezeu, orice resursă alocată este binevenită.
Fiecare încearcă în zona în care porţile îi sunt deschise, acolo unde are înzestrare, să lase o urmă, să aşeze o cărămidă, să zidească ceva pentru Dumnezeu.

Uneori facem mai bine lucrul acesta, alteori mai puţin bine. Uneori intuim lucrurile cu exactitate, alteori cu marjă de eroare. Mai mult sau mai puţin, toţi revizuim la anumite intervale de timp ceea ce am crezut cândva, ceea ce ni se părea drept şi valoros. Şi aşa este bine să fie.
Avem nevoie de oameni care să aducă în spaţiul virtual ştiri, cântece, predici, opinii, studii, etc., din mediul creştin. Nu e uşor: eforturi, sacrificii, renunţări.
Când iese bine, parcă aşa e normal, parcă lucrul acela iese de la sine. Când e mai puţin bine, degetele care arată spre tine aproape că îţi intră în ochi.
E cumva progresist să ne uităm unii la alţii şi când ceva nu e bine , să atragem atenţia. Dar dacă nu avem suficientă grijă când facem lucrul acesta, putem afecta negativ, putem submina şi în mod cert nu dorim asta, pentru că nici Dumnezeu nu o doreşte.
Când lucrăm pentru El vrem să avem lângă noi alţi oameni care lucrează şi ei pentru Dumnezeu.
NewsNet Creştin a adus mult bine prin activitatea pe care a desfăşurat-o şi aduce în continuare. E atât de greu să vii constant cu materiale, să le strângi, să le selectezi, să le organizezi şi să le oferi publicului, astfel încât în mediul creştin să existe informaţii specifice, informaţii importante pentru noi, pentru preocupările noastre.
Şi nu numai NewsNet Creştin, nu vreau să nedreptăţesc pe nimeni, iar de progresat, trebuie să progresăm toţi. Mai sunt multe trepte de urcat pentru fiecare dintre noi.
Fie ca pacea şi dragostea lui Dumnezeu să ne călăuzească!

Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.