După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 8 septembrie 2018

Părinți paraleli


"Căci chiar dacă aţi avea zece mii de învăţători în Hristos, totuş n-aveţi mai mulţi părinţi; pentrucă eu v-am născut în Hristos Isus, prin Evanghelie." 
1 Corinteni 4:15

Cum organizația nazistă denumită Protecția Copilului din Norvegia, lua (și ia încă) copii de la părinții "naturali", (aș vrea să scriu "biologici" dar sună prea artificial, prea darwinist) și îi dădea spre înfiere altor părinți.
Justificarea acțiunii lor stă în teoria evoluției, care spune că "atașamentul" copiilor de părinți se datorează obișnuinței lor cu aceștia, nu a unei legături de sânge și că acești copii se pot atașa de oricine la urma urmei.
Adăugați la această teorie încă una, denumită pompos: "interesul superior al copilului" și obțineți chipul mostruos, al acestei teorii bazată strict pe evoluționism.
Să mă explic.
"Interes superior al copilului" față de ce?
Față de interesul părintelui. Altfel spus, datorită fatului că evoluăm, zic ei, nu se poate  schimba mentalitatea generației vechi, dar se poate a celei noi, deci evoluția explică această superioritate de interes.
De aici derivă caracterul de tip nazist al organizației Barnevernet: odată ce această logică strâmbă a superiorității a fost aprobată, puțini observă că așa cum Hitler și-a bazat teroarea pe teoria segregării și superiorității de rasă, Barnevernet își bazează teroarea pe teoria segregării și superiorității de generație.
Aceeași teroare, dar altă teorie, altă segregare, altă "superioritate", alt motiv de a impune frică și teroare socială.
Căci odată ce această teorie intră în practică, groaza se instalează, nu mai contează durerea părinților.
Durerea părinților e un "interes inferior", nu intră la socoteală.
Urletele mamelor lăsate fără copiii pe care i-au purtat în burtă, durerea bunicilor lipsiți de nepoți, amintind de deportările în lagăre, nu contează pentru acești ultimi hitleri ai un veac trecut.
Dar oare este Barnevernet rămășița unui trecut de care nu am scăpat sau mugurii unui viitor ce va urma?
Să ne întrebăm mai întâi cine câștigă și cine pierde din aplicarea acestei teorii? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.