După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 14 august 2018

✉ Scrisoare misionară: Uday şi Silvia, India

Pace dragi frați și surori,
 

          Vă spuneam data trecută despre Uday și plecarea lui în misiune, însă lucrurile nu au evoluat aproape deloc cum ne-am gândit. El a ajuns la destinație dar nu a reușit decât să facă un studiu biblic cu preadolescenții și adolescenții de acolo, pentru a-i învăța cum să citească Biblia. Acestora le-a plăcut foarte mult acest studiu și chiar au început să citească Biblia mai eficient. Uday a reusit cumva să împartă și formularele de înscriere pentru cursul de instruire de două săptămâni.  Problema care a apărut a fost că l-a înțepat inima timp de două zile, foarte tare până  acolo ca abia a mai putut mișca brațul stâng. S-a dus de urgență la doctor în Siligiri, a făcut multiple teste dar nu  i-au găsit nimic la inimă. I-au administrat câte o injecție în fiecare braț pentru a-i calma durerea, plus i-au dat tratament și pentru acasă. Durerea de inimă s-a calmat ca prin minune când a ajuns acasă.

        Domnul ne-a arătat amândorura prin aceasta  și mie prin vis, că a fost un atac spiritual. Acum, pe Uday, îl mai doare brațul stâng doar din când în când.

          Așadar, rugămintea noastră fierbinte este aceea de a ne susține în rugăciune și mai mult. Vă îndemnăm să vă rugați în special pentru protecție fizică și spirituală, mai ales că Uday plănuiește să meargă din nou în misiune, de data aceasta în Totapara, acolo unde sunt triburi și foarte puțini creștini. Motivul misiunii este acela de a se ruga pentru  acești oameni, pentru a face evanghelizare printre ei și pentru a întâlni câțiva creștini.

          În încheiere vrem să vă mulțumim mult pentru susținerea voastră, de oricare ar fi ea. Domnul să vă răsplătească!
Cu prețuire,
Familia Bagdas

Silvia este membră a Bisericii Izbânda din Bucureşti şi s-a dedicat lucrării de misiune din India încă din 2007.
  După mai multe stagii pe termen scurt de lucrare şi pregătire, Silvia îşi doreşte să ajungă să împărtăşească Evanghelia celor dintre triburile în care nu a ajuns cunoştinţa de Dumnezeu.
 În data de 29 noiembrie 2014 s-a căsătorit cu Uday Bagdas și au o fetiță.
e-mail: grace_silvy@yahoo.com
Pentru cei care doriţi să contribuiţi şi financiar la lucrarea pe care o desfăşoară Silvia puteţi folosi următoarele conturi:
Banca BRD
RON RO98BRDE410SV70924254100
EUR RO45BRDE410SV92432154100

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.