joi, 9 august 2018

✉ Scrisoare misionară: Uday şi Silvia, India

Pace tuturor,
 

          Mulțumim frumos pentru rugăciunile înălțate pentru noi, dar și pentru că nu ne-ați uitat, chiar dacă nu v-am mai scris de ceva vreme.
          Vă îndemnăm să vă rugați pentru Uday. El a plecat în misiune pentru câteva zile, împreună cu Suraj, singurul care a mai rămas să slujească pe termen lung. Obiectivul accestei călătorii  este unul de evanghelizare și de a întări bisericile,  dar mai  ales pentru a distribui foi de înscriere pentru instruirea de două săptămâni, planificată pentru luna septembrie. Instruirea are în vedere atât edificarea spirituală, care care este atât de necesara, cât și motivarea la evanghelizare și misiune. Rugați-vă  pentru putere și pentru ca să vină oamenii potriviți. Domnul sa dea resursele financiare necesare, iar timpul acesta să  fie un timp binecuvântat și rodnic pentru slava Domnului.
          Ca familie suntem destul de bine. Mama s-a adaptat încetul cu încetul la situația și condițiile de aici. Eu și copilașul ce va să vina suntem bine, iar în august urmează un control mai amplu. Rugați-vă să fie totul bine, ca copilașul și mama să fie sănătoși.Construcția etajului de sus continuă. Domnul să dea înțelepciune și seriozitate muncitorilor.
          Cam atât de aici de unde plouă mult. Facă Domnul să plouă cu mântuirea Lui peste neamul acesta dar și peste neamul românesc.
 
Vă iubim în Domnul. Harul și pacea Lui să vă însoțească oriunde!
 
Cu drag, familia Bagdas!

Silvia este membră a Bisericii Izbânda din Bucureşti şi s-a dedicat lucrării de misiune din India încă din 2007.
  După mai multe stagii pe termen scurt de lucrare şi pregătire, Silvia îşi doreşte să ajungă să împărtăşească Evanghelia celor dintre triburile în care nu a ajuns cunoştinţa de Dumnezeu.
 În data de 29 noiembrie 2014 s-a căsătorit cu Uday Bagdas și au o fetiță.
e-mail: grace_silvy@yahoo.com
Pentru cei care doriţi să contribuiţi şi financiar la lucrarea pe care o desfăşoară Silvia puteţi folosi următoarele conturi:
Banca BRD
RON RO98BRDE410SV70924254100
EUR RO45BRDE410SV92432154100

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.