După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 9 august 2018

✉ Scrisoare misionară: Familia Gabriela şi Raja Rai, India

Dragii noștri,

          Vă mulțumim tuturor pentru că ne sprijiniți în rugăciune. Pentru cei care nu ați aflat, în ultima săptămână am trecut prin valea umbrei mortii și inima mea este apăsată de o grea suferință: săptămâna trecută, pe 24 iulie, mama mea a plecat la Domnul. Ea era sub tratament pentru cancer, boală de care a aflat doar în urmă cu două luni. 


A apucat să facă doar două serii de chimioterapie și a ajuns prea slăbită pentru a o face pe ultima. Dacă ar fi reușit să o facă și pe aceasta, ar fi urmat apoi operația. A plecat mult prea repede, astfel că nu am mai apucat să merg în țară să o mai văd înainte de moarte și nici la înmormântare nu am putut ajunge. Din această cauză inima îmi este frântă de durere!


          Vă rog să îi sprijiniți în rugăciune pe tatăl, fratele și sora mea. Deși despărțirea doare foarte tare, cu atât mai mult pentru că nu am fost acolo, totuși suntem mângâiați de nădejdea revederii în cer!


          Mulțumesc tuturor celor ce mi-ați scris și m-ați încurajat și pentru toate rugăciunile înălțate pentru mine și familia mea. Vă îndemn să continuați să vă rugați pentru noi!
          Vă rog să continuați să vă rugați și pentru Raja. Mai are probleme cateodată cu glicemia, valorile ei fiind fluctuante, când mari, când mici.
 

Vă mulțumim că sunteți alături de noi și ne rugăm ca Domnul să vă binecuvinteze!

 

Cu dragoste în Domnul,
Gabriela, Raja
și Baruch Rai


Gabriela este membră a Bisericii Baptiste Nr. 2, Speranţa, din Braşov şi slujeşte pe câmpul de misiune alături de Biserica Harul, din Jalpaiguri, India, în lucrarea cu copiii şi cu femeile.
 
  Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicată Gabriela, este deschis următorul cont:
 
RON RO95WBAN2511000083801052
Banca Intesa Sanpaolo
Sucursala Piaţa Sfatului, Braşov
 
             Adresa de contact: gabi7us@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.