După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 20 august 2018

Florin Ianovici 🔴 Pe malul celălalt

Isus a silit ucenicii să intre în corabie ca să treacă pe malul celălalt.
Fiecare își are viața pe malul lui. Cramponați doar în ce știm nu avem curajul unei călătorii pe un alt mal. Așteptăm ca alții să ancoreze la noi ca să trăim un pic. Vrei nu vrei, Isus te va sili să părăsești ceea ce de fapt e o închisoare, dar încă nu știi: obișnuința, confortul, încăpățânarea.

Fiecare își are malul lui. L-am amenajat, îl îngrijim și luptăm pentru el. Dincolo, pe celălalt mal, Isus privea pe îndrăciții din Gadara. Nu este chip să mai întîrzie. Întunericul a căștigat prea mult teren. Ucenicii deranjați se întrebau: oare de ce nu putem să stăm pe malul nostru și să ne odihnim. Dacă ar fi după noi Gadarul ar înghiți totul. Bine că Isus vede ceea ce noi nu vedem. Mai devreme sau mai tărziu, Isus te va sili să ajungi pe malul unde te așteaptă cei legați, cei ce locuiesc în morminte.
Fiecare regretă malul lui. Mai ales atunci când vine furtuna și Isus tace. Dincolo de declarațiile pătimașe ale predicatorilor, realitatea este că Dumnezeu nu se coboară la noi așa lesne. Mai mult tace. Dar când se ridică vei experimenta ceva ce nu vei uita niciodată: puterea unui Dumnezeu care nu ne lasă. Într-un anume moment al vieții Isus te va sili să treci pe maul celălalt ca să nu rămâi sărac și copil în credință.
Aceasta este ce îmi spune inima în această zi: să trecem pe malul celălalt.
Să ieșim din disputele mărunte și din înțepenirea părerilor personale și să rugăm pe Dumnezeu să ne lumineze mintea și inima.
Să ne grăbim spre malul unde așteaptă nenorociții, flămânzii, oropsiții lumii și să aducem cu noi lumina Evangheliei care are puterea eliberării și vindecării.
Să nu ne temem de furtunile care ne cresc spiritual. Să nu regretăm că ne-am desprins de mal și am ajuns în furtună. Vei vedea ce nu ai mai văzut: vânt tare, valuri înalte și un Dumnezeu uriaș.
Haideți spre malul celălalt, nesiliți, dar obligatoriu cu El.
Săptămână binecuvântată!
Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.