După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 20 august 2018

Tony Berbece 🔴 Încetează să te numești creștin! Nu-i corect...

Nu-i corect ca tu care bei și îți pierzi orice control devenind bătăuș sau desfrânat să te numești creștin la fel ca un om care nu și-a pierdut niciodata mințile și controlul din cauza alcoolului pentru că are respect față de Hristos, care l-a chemat la cumpătare.

Nu-i corect ca tu care ți-ai înșelat soția/soțul sau trăiești în concubinaj, schimbând după plac partenera/partenerul peste noapte printr-un mesaj de adio, să te numești creștin ca cel/cea care a rămas credincios/credincioasă aceleiași persoane la bine sau la greu, în sănătate sau în boală, în belșug sau sărăcie.
Nu-i corect ca tu care nu ai fost la Biserică nici de Paști sau de Crăciun să te numești creștin spre deosebire de cel ce caută săptămână de săptămână să se unească cu sfinții în adorarea lui Hristos.
Nu-i corect ca tu care nu te-ai rugat niciodată sincer lui Hristos să îți iei numele care ar indica că ai fi un urmaș fidel al Acestuia.
Nu-i corect ca tu să te numești creștin când nu ai deschis niciodată Biblia sau ai deschis-o o dată, dar ai închis-o îmbufnat fără să-i dai măcar o șansă să-ți vorbească.
Nu-i corect să te numești creștin când niciodată nu ai regretat viața ta păcătoasă și niciodată nu i-ai cerut lui Hristos să-ți mai dea o șansă și un nou început și puterea de a călca pe urmele Sale pentru a moșteni și tu Cerul!
Încetează să te numești creștin dacă nu ești un urmaș fidel al lui Hristos, iar dragostea și caracterul lui nu se văd în tine!
Tony Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.