După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 3 august 2018

Barnevernet nu crede că psihiatrul pedofil cu care lucra de decenii e un pericol pentru propriii lui copii



Pe 7 august 2018, televiziunea BBC va difuza un documentar despre Jo Erik Brøyn, expert în psihiatria copilului, la care Barnevernet apela pentru expertiză de specialitate. Ani la rând a fost unul din cei 14 membri ai Comisiei de Experți pentru Copil din Norvegia numiți de Ministerul Copilului și Egalității. Comisia avizează expertizele psihologice în cazurile de preluare de către Barnevernet a unor copii din familiile lor. Zilnic, 4 sau 5 copii sunt preluați de Barnevernet, serviciul de protecția copilului, în Norvegia, o țară cu o populație de numai 5 milioane de locuitori.

A mărturisit că orientarea lui homosexuală are legătură cu preferințele sale pedofile

Brøyn, care are 56 de ani, a fost condamnat pe 23 aprilie 2018 la aproape doi ani de închisoare pentru posesie si distribuire de materiale pornografice infantile (aprox 200.000 poze si 4.000 de ore de filmări). În instanță, el a afirmat că deținea materialele din cauza „predispoziției sale sexuale”: interesul lui erotic pentru băieți era asociat cu orientarea sa sexuală.
Întrebarea care se pune este câți copii au fost smulși din familii „prea” conservatoare și au suferit traume în urma expertizei acestui psihiatru pervers? Mai mult decât atât, se pare că el superviza și investigații cu privire la posibile abuzuri asupra copiilor, adică era un fel de lup pus paznic la oi.

Colegii lui experți consideră că el nu reprezintă un pericol pentru propriii copii

Jo Erik Brøyn este și tatăl a doi băieți născuți de mame purtătoare din India. Un alt expert a fost numit să evalueze impactul situației asupra copiilor – mai precis, dacă tatăl lor reprezintă o amenințare pentru ei, caz în care copiii ar fi trebui preluați în custodie tocmai de către Barnevernet. Însă, deși copiii lui se apropie de vârsta celor abuzați din materialele stocate de Brøyn, expertul a decis că ei trebuie să rămână în custodia tatălui, argumentând că preluarea copiilor de către Barnevernet ar fi mai traumatizantă pentru ei.
Ciudat lucru, la multe cazuri de preluare abuzivă din familie, experții Barnevernet au argumentat tocmai că nu există niciun fel de traumă pentru copii când serviciile sociale îi despart de familie.
Sursa: Christian Coalition & www.stiripentruviata.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.