vineri, 13 iulie 2018

Pedofilii se rebranduiesc și vor să intre sub umbrela LGBT

Pedofilii vor să fie numiți altfel și caută să-și facă din nou loc sub umbrela comunității LGBT. Un grup de pedofili încearcă să destigmatizeze pedofilia, redenumindu-se  „Persoane Atrase de Minori” (MAP), scrie LifeSiteNews.

Este vorba de un grup de pedofili care încearcă să se autointroducă în comunitatea LGBT, megând atât de departe încât a ajuns să-și creeze propria versiune a drapelului curcubeu pentru Gay Pride Month.

Acest lucru nu ar trebui să fie o surpriză, scrie sursa citată, explicând că, în esență, MAP încearcă să se alipească la comunitatea homosexuală, care, din raționamente politice și de justiție, s-a distanțat de cauza pedofilă încă de acum câteva decenii.

În ultimii zeci de ani, mișcarea drepturilor homosexualilor și-a canalizat energiile sale asupra a ceea ce deranjează cel mai mult opinia publică conservatoare: câștigarea dreptului la căsătoria între persoane de același sex și dreptul de a servi în mod deschis în armată.

Cu toate acestea, imaginea orientată către familie, imaginea culturii homosexuale prezentată de către activiștii homosexuali este „departe de originile mișcării” din anii 1960 și 1970 când grupuri limitrofe precum NAMBLA / North American Man-Boy Love Associationau  Boy Love Association) , care militau pentru legalizarea pedofiliei, au fost parte integrantă a coaliției lor.

Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.