După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 13 iulie 2018

Mihai Smicală are dreptul că vorbească la telefon cu bunica din România, dar nu și cu mama sa din Finlanda

Mihai și Maria Smicală sunt în continuare reținuți în sistemul de protecția copilului din Finlanda, în ciuda faptului că au cerut în mod repetat, inclusiv de față cu Ambasadorul României în Finlanda, să se întoarcă acasă alături de mamă.
Într-un interviu acordat ziarului Evenimentul zilei, medicul Camelia Smicală, mama copiilor, explică faptul că singura concesie a autorităților a fost să îi ofere lui Mihai Smicală un telefon mobil, la care însă nu are voie să vorbească cu mama, ci cu bunica sa.
Camelia Smicală află ce mai face băiatul de la mama ei. Iar aceasta în ciuda faptului că băiatul a împlinit 12 ani și, conform legii finlandeze, are dreptul să aleagă unde locuiește.
Camelia Smicală spune:

După presiunea mass-mediei care a vorbit pe larg despre ce mi se întâmplă mie și copiilor mei în Finlanda, autoritățile de acolo au lăsat-o puțin mai moale. Au început să respecte litera legii, dar doar pe hârtie. Mihai a împlinit pe 6 ianuarie, anul acesta, 12 ani, iar potrivit legii finlandeze are dreptul să aleagă singur unde și cu cine vrea să stea. El a spus răspicat în repetate rânduri că locul lui și al surorii sale este acasă, lângă mine! În pofida acestor lucruri, atât Mihai, cât și Maria, continuă să se afle în centre de plasament diferite din Finlanda. Trăiesc precum pușcăriașii, izolați de ceilalți copii, și nu le sunt respectate drepturile fundamentale.
Camelia Smicală își va încercă acum șansa la CEDO, unde se reprezintă singură, pentru că nu are bani pentru avocați.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.