După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 24 iulie 2018

Alfa Omega TV 🔴 Comunicat privind reluarea transmisiei pe satelit


Ca urmare a unei avarii tehnice majore la compania care a asigurat în ultimii ani emisia pe satelit a canalului Alfa Omega TV, am decis în 18 iulie mutarea emisiei și a echipamentelor la o altă companie.

Toate testele tehnice au fost efectuate, facturile aferente plătite în avans, reînceperea emisiei fiind însă condiționată de avizul CNA. Documentația necesară a fost depusă în vederea obținerii avizului CNA, care se acordă în cadrul unei sedințe obișnuite a CNA. Aceste ședințe necesită însă prezența unui număr minim de membri CNA pentru asigurarea de cvorum, care se realizează cu dificultate pe perioada concediilor. 

Credem și așteptăm ca acest lucru să se întâmple cit mai repede, în perioada următoare și emisia pe satelit să fie reluată în cel mai scurt timp.

Mulțumim pentru încurajări și suport în rugăciune, și credem că preluarea canalului Alfa Omega TV în rețelele de TV cablu din România și Republica Moldova va fi restaurată.

Conducerea Alfa Omega TV

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.