După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 5 iunie 2018

Tony Berbece 🔴 De unde vine nebunia?

Am dat replay și iar replay la un video în care sute de irlandezi cu lacrimi în ochi chiuiau de bucurie că la referendumul pentru intrarea în legalitate a avortului votul a fost favorabil. Sunt încă șocat. Cum să plângi de bucurie ca femeie că ai libertatea să scoți cu cleștele bucată cu bucată din pântecul tău un pui de om. Copilaș care a apărut acolo nu că așa te-ai trezit de dimineață cu el în burtă fără să nu fi făcut nimic, ci pentru că tu l-ai “plantat” acolo deliberat prin ceea ce ai făcut?

Voia lui Dumnezeu este familia, iar în cadrul familiei trebuie să fii mereu gata să primește vestea apariției unui nou bebe. Dar cum lumea aceasta se îndepărtează de Dumnezeu va urî binele și va alege răul, numindu-l bine.

Văd cum Dumnezeu lasă tot mai mult pământul acesta în voia minții lui blestemate. Dar să nu-mi spună nimeni că din blestemul minții lor se naște ceva bun, că ce fac ei este libertate sau emancipare. Predicam duminică și spuneam că din păcat se naște doar moarte și blestem. Să nu mă mai întrebe nimeni de unde vine răul în lume. Totuși celor care o vor face le voi trimite un filmuleț în care femei și bărbați urlă de bucurie că pot ucide în voie copilași. Aceste fapte aduc distrugerea!
Tony Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.