După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 5 iunie 2018

California ar putea scoate în afara legii atât vânzarea Bibliei, cât și oferirea de consiliere psihologică persoanelor care vor să-și schimbe preferințele homosexuale

Mărturiile unor foști homosexuali și lesbiene: „Sunt mai mult decât propria sexualitate”
Jim Domen, pastor la biserica americană Church United și fost homosexual, afirmă într-un video că aceasta este o încercare de „a reduce la tăcere puterea lui Iisus Hristos”. Filmul, intitulat „I’m a Fraud” („Sunt un impostor”), oferă mărturii de la foști homosexuali californieni care sunt acum căsătoriți și au copii, reușind să renunțe la acest stil de viață. Lor nu le place inițiativa legislativă menționată, considerând că prin aceasta „guvernul încearcă să controleze modul în care cetățenii se identifică din punct de vedere sexual”.
Inginerul Neil Hardin (foto sus) afirmă în film că vrea să fie liber să meargă la ce psihoterapeut vrea, să cumpere ce cărți vrea și să trăiască după voia lui Dumnezeu:
Sunt mai mult decât propria sexualitate. Identitatea mea nu este dată numai de atracția sexuală pe care o experimentez. Identitatea mea este creștină. Sunt în Hristos, iar aceasta este cel mai important.
Elizabeth Woning mărturisește cum s-a schimbat după ce a devenit creștină:
Am trăit ca lesbiană și mi-a plăcut mult. Mi se părea că așa mă născusem.
Nu l-am căutat pe Dumnezeu pentru a găsi o și mai mare eliberare sexuală. L-am căutat pe Dumnezeu pentru El Însuși. Rezultatul a fost că, atunci când L-am găsit, am început să mă schimb. Și, în nu mai mult de un an, am început să mă simt atrasă de un bărbat, ceea ce, sincer vorbind, mi s-a părut șocant. Și puțin umilitor. Nu-mi venea să cred că eram eu însămi. Nu-mi venea să cred că așa ceva era posibil. Până la urmă, m-am căsătorit cu el și suntem împreună de 13 ani.
Pastorul Ken Williams spune despre lege că încearcă să șteargă cu buretele întreaga lui experiență de viață:
Când am căutat ajutor în legătură cu atracția nedorită pe care o simțeam față de bărbați, nu aveam nicio certitudine că m-aș putea schimba, dar am primit tot sprijinul, inclusiv de la părinți, că eram iubit și protejat. Această lege restrânge drepturile celor care-și pun sub semnul întrebării propria sexualitate. Nu vrem să vedem o Americă în care guvernul controlează modul în care ne identificăm din punct de vedere sexual.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.