marți, 5 iunie 2018

Pledoarie pentru poligamie în țara în care copiii sunt condamnați la „moarte demnă”: Societatea ar trebui să „salute și să aplaude colapsul familiei naturale”

În țara în  care un copil a fost condamnat la „moarte demnă” de justiție, un judecător salută „colapsul” familiei naturale, arătănd că în societatea de azi din Marea Britanie realitatea în care copiii pot fi crescuți de mai mulți părinți sau de părinți de același sex este un lucru salutabil. 

A devenit tot mai clar că în lumea de azi dacă te pronunți în favoarea familiei naturale ești considerat o relicvă a Evului Mediu. În schimb, dacă spui că poligamia, homosexualitatea sau „închirierea uterului” sunt lucruri bune, treci drept un „luminat”.

Sir James Munby, judecător englez la Înalta Curte pentru cazuri de justiția Familiei pentru Anglia și Scoția, a reușit să împartă Regatul Unit în două, declarând că este „binevenită prăbușirea familiei naturale”.
Într-un discurs, Sir James Munby, președintele Înaltei Curți, a declarat că există o nouă realitate - cea a familiilor cu un singur părinte, a căsătoriilor între persoane de același sex și a familiilor care adoptă, scrie Daily Mail.

„Este o realitate pe care ar trebui să o salutăm și să o aplaudăm”, a spus judecătorul, pentru care, aplaudarea unei noi forme de viață de familie reprezintă, mai degrabă,  un pas înainte făcut de o personalitate publică  în direcția respingerii familiei normale, cu doi părinți, bărat și femeie, ca fiind cel mai bun model pentru creșterea copiilor.

Iată ce a declarat magistratul englez:

Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.